Verbouwingen: Heeft u hulp nodig bij de kleine verbouwing? Iedere ruimte in uw woning heeft wel eens een opknapbeurt nodig en daarnaast kan het natuurlijk zijn dat de oude uitstraling u op den duur wat gaat vervelen. Het is niet nodig een grote verbouwing uit te voeren wanneer u dat niet wilt. In veel gevallen is een kleine verbouwing (bijvoorbeeld een keuken, badkamer of toilet), een nieuw behang of nieuw schilderwerk al voldoende om de ruimte te verbeteren en een nieuwe sfeer te geven. Bent u toe aan een kleine opknapbeurt/verbouwing in uw woning? Dan bent u bij HTZ aan het juiste adres. Ik hoor graag wat u nodig heeft, wat u wilt en waar u behoefte aan heeft. Een kleine verbouwing zorgt voor een grote verandering!

Meubels: HTZ maakt meubilair naar uw eigen ontwerp. Tafels, (schuif- en wand)kasten, bedden, tuinbanken, tuintafels enzovoort op maat gemaakt.

Voor de kleintjes: Wat is er nu leuker voor uw (klein)kinderen dan een eigen speelhuisje in de tuin? HTZ maakt speelhuisjes op maat naar ieders wens. Past in elke tuin!

Accessoires:  Voor al uw wensen, van een “kruidenrek” voor in uw tuin tot een letterbak. U maakt het ontwerp, wij maken het!